Lediga jobb

från Ålands arbetsmarknads- och studieservicemyndighet

 

Barnskötare


Finströms kommun söker vikarierande BARNSKÖTARE till småbarnsavdelningen på Godby daghem.


Behörighetskrav enligt landskapsförordningen om behörighetskrav för personal anställd i daghem och fritidshem.

Med hänvisning till lagen om kontroll av brottslig bakgrund hos personer som arbetar med barn skall registerutdrag uppvisas före tillträde.

Publicerades 13.12.2017

» Mer information

Elmontör

MMEL söker ELEKTRIKER med åtmintone 2-3 års erfarenhet. Sökande måste ha fullständiga kunskaper i svenska i både tal och skrift samt B-körkort.

Publicerades 02.10.2017

» Mer information

Köksbiträde / matutkörare


Finströms kommun söker två KÖKSBITRÄDEN/MATUTKÖRARE (65%) i arbetsavtalsförhållande till servicehuset Rosengård i Godby.


Köksbiträde/matutkörare är ett flexibelt och ansvarsfullt arbete i olika sociala sammanhang.

Krav: Körkort och tillgång till egen bil, hygienpass, gärna köksutbildning eller tidigare erfarenheter av motsvarande arbete är meriterande.

Publicerades 04.12.2017

» Mer information

Kosthållare / Kock


Ålands folkhögskola söker en person som är utbildad kock och har erfarenhet av personalledning. Meriterande är att ha arbetat som kosthållare.


Arbetsuppgifter: Helhetsansvar för kök och närliggande utrymmen. Menyplanering, inköp av matvaror, städmaterial samt övriga till kosthållet relaterade inventarier. Godkänna fakturor och begära in offerter. Planera och leda köks- och städpersonalens arbete, skaffa vikarier. Ansvara för egenkontrollen. Samtliga i ett kök förekommande sysslor, även tillagning av specialkost och dietmat. Tvättning och städning, vid behov och tid även i övriga utrymmen i skolan och utomhus.


Därutöver skall den som anställs delta i utvecklandet av skolans verksamhet och medverka till att skapa en folkhögskolemiljö, som också är hem och samhälle.

Arbetet sker i huvudsak dagtid. Helgarbete och obekväm arbetstid förkommer främst under sommaren när skolan ordnar sommarkurser.

Publicerades 13.12.2017

» Mer information

Servicetekniker


Optinova i Godby är världsledande producent av specialslangar och ingår i Optinova Holding koncernen.


Idag är vi drygt 150 personer anställda vid fabriken i Godby och växande. Vi har kunder över hela världen och en mångfald av personal med olika bakgrunder och erfarenheter. Vi behöver nu rekrytera ytterligare kompetent medarbetare till gänget på Mågottfabriken. Vår tro är att företagskulturen som all vår verksamhet genomsyras av är grunden till vår framgång, hur våra anställda känner sig, beter sig, arbetar och växer formar Optinovas framtid.Vill Du bli en del i detta arbete?Vi söker nu en SERVICETEKNIKERDu ingår i ett serviceinriktat team med elektriker och mekaniker som servar vår produktionsutrustning. Arbetet är varierande och innefattar förebyggande underhåll, felsökning, reparationer samt montage av ny utrustning.Vi söker dig som har en utbildning inom automation, styr-och reglerteknik eller annan elteknisk utbildning och har erfarenhet av datorstödda administrativa system samt databaserade styr- och övervakningssystem.


Arbetsspråket på Optinova är svenska men förutsätter även goda kunskaper i engelska i tal och skrift.

Publicerades 08.12.2017

» Mer information

Servitör / Pizzabagare/Lunchkock


Charlies Pizza & Restaurang söker SERVITÖR, PIZZABAGARE och LUNCHKOCK till pizzeria i Godby.Tidigare erfarenhet behövs, samt hygienpass.Heltid eller deltid enligt överenskommelse.Även helger

Publicerades 07.03.2017

» Mer information

Du kan även gå in direkt på www.mol.fi

Site by Strax Online, Powered by Lemon