Lediga jobb

från Ålands arbetsmarknads- och studieservicemyndighet

 

Elevhandledare

Norra Ålands högstadiedistrikt lediganslår ett moderskapsvikariat som ELEVHANDLEDARE vid GHS för tiden 07.01.-14.10.2019.

Publicerades 03.10.2018

» Mer information

Köksbiträde


Charlies pizza & restaurang söker KÖKSBITRÄDE.


Vi söker dig som är kunnig, prestiglös, glad och trygg i din roll i köket. Du ser inte problem, utan lösningar. Du vill jobba extra för att utvecklas, för att vidga dina vyer och finna nya utmaningar.


Arbetsuppgifter är följande:


- stötta köket i matlagning


- diska


- laga olika sallader


- stå i kassa och hjälpa kunder


- städa

Känns detta rätt för dig är du välkommen med att maila in din ansökan till charliereza@gmail.com eller kom in på ett personligt besök.

Publicerades 18.04.2018

» Mer information

Maskinoperatör


Optinova Ab i Godby är en världsledande underleverantör av specialslangar för den medicinska industrin och ingår i Optinova Holding koncernen.Vill du bli maskinoperatör hos oss?Som maskinoperatör arbetar du med tillverkning och/eller efterbearbetning av slang avsedd för krävande medicinskt bruk.


Vår ISO13485 certifiering tillsammans med din noggrannhet och precision är grunden för oss att upprätthålla vår globalt kända Optinovakvalitet.Har du en positiv attityd? Är du hjälpsam och ansvarstagande? Då kan du vara den vi söker. Har du någon form av teknisk utbildning eller erfarenhet av verkstadsarbete ser vi det som en merit. Goda kunskaper i svenska behövs då det är vårt arbetsspråk.Vi erbjuder dig ett ansvarsfullt jobb i ett växande företag, #mågottfabriken, där vi tillsammans jobbar för att alla ska trivas och utvecklas.


Utbildning sker i jobbet, anställningen är tillsvidare, jobbet är heltid och sker i 3-skift. Tillträde enligt överenskommelse.

Publicerades 09.10.2018

» Mer information

Personlig assistent


Gemensamt socialkansli för Finström och Geta söker vikarier för personlig assistans. Gäller både kortare och längre vikariat samt inhopp.


Ta kontakt med socialhandledaren på telefon (018) 431 532 (telefontid må-fre kl.9-10) eller per e-post maria.grondahl@finstrom.ax om du är intresserad av vikariat/inhopp som personlig assistent eller om du har frågor kring jobbet.

Publicerades 19.04.2018

» Mer information

Servitör / Pizzabagare/Lunchkock


Charlies Pizza & Restaurang söker SERVITÖR, PIZZABAGARE och LUNCHKOCK till pizzeria i Godby.


Tidigare erfarenhet behövs, samt hygienpass.


Heltid eller deltid enligt överenskommelse.


Även helger

Publicerades 07.03.2017

» Mer information

Skolpsykolog


Norra Ålands högstadiedistrikt lediganslår en tjänst som SKOLPSYKOLOG, tillsvidare anställning.NÅHD innefattar sex lågstadieskolor, ett gemensamt högstadium och 8 daghem i distriktets fem kommuner. Totalt finns i distriktet ca 800 barn i åldern 5-17 år. NÅHD har två skolpsykologtjänster.Psykologerna arbetar i nära samarbete med distriktets två specialbarnträdgårdslärare och kurator. Psykologerna samarbetar även med bl.a. hälso- och sjukvården samt socialtjänsten.


Till arbetsuppgifterna hör psykologiska utredningar, handledning av kollegier och deltagande i enheternas elevvårdsarbete. Goda möjligheter finns att utveckla de egna arbetsuppgifterna och arbetsbilden. Lönen är konkurrenskraftig. NÅHD erbjuder dig en trevlig arbetsmiljö med en effektiv organisation som är i ständig utveckling.Behörighetskravet är legitimerad psykolog och den som blir vald skall uppvisa hälsointyg och straffregisterutdrag.Arbetstiden är 37,5h/vecka.

Tjänsten besätts omgående med 6 månaders prövotid.

Publicerades 03.10.2018

» Mer information

Timlärare


Norra Ålands högstadiedistrikt lediganslår:

En TIMLÄRARE för elever med annat modersmål för tiden 07.01-30.06.2019.

Publicerades 03.10.2018

» Mer information

Vik. fritidsledare


Finströms kommun behöver en vik. FRITIDSLEDARE för tiden 8.10-30.10.2018.


Lön enligt avtal. Arbetet är att leda barn och ungdomar på fritiden i olika grupper.

För mer info ring eller maila Mattias Andersson, Fritidansvarig Finströms kommun, 0457-5267385, mattias.andersson@finstrom.ax

Publicerades 05.10.2018

» Mer information

Du kan även gå in direkt på www.mol.fi

Site by Strax Online, Powered by Lemon